Reviews

Blij met Vraag de Vroedvrouw? Maak ons blij met een review!

Reviews van geboortewerkers

Lisa"Een bredere visie ontwikkeld"
Lees verder
Ik ben nu een paar maanden lid van Vraag de Vroedvrouw en ik volg ook de masterclasses. Margot duikt echt ontzettend de diepte in om ons van zeer waardevolle informatie te voorzien en weet dit ook nog eens op een hele leuke en begrijpelijke wijze over te brengen. Wat ik vooral zou waardevol vind, is dat ik door de masterclasses bepaalde vraagstukken/onderwerpen echt door meerdere brillen leer bekijken en hierdoor al een veel bredere visie heb ontwikkeld. Enorm dankbaar voor jouw kennis en kunde, Margot!
Maria (Kraamverzorgende)"Steeds weer eyeopeners"
Lees verder
Al 25 jaar ervaring in de zorg hebben en toch steeds weer eyeopeners en nieuwe dingen leren van Margot.. Echt TE GEK om de masterclasses te volgen!
Annemiek"Met elke klik verdere verdieping"
Lees verder
Wat een geweldige bron van informatie, zo blij mee! Toegankelijk voor zwangeren en geboortewerkers. Wil je meer weten, dan krijg je met elke klik verdere verdieping. Er zit zoveel liefde, aandacht en toewijding in. Onlangs de eerste masterclass gedaan en nu sta ik dus áán. Waarschuwing: je gaat allerlei boeken kopen om nog meer te leren en alles dat je dacht te weten, wordt ondersteboven en binnenstebuiten gekeerd.
Anoniem"Mijn eigen visie ontwikkelen en verbeteren"
Lees verder
Ik werk nu een jaar als vlk en wil je heel graag zeggen dat ik ontzettend veel heb aan je insta/vdvv academie! Het helpt me zó om als startende verloskundige mijn eigen visie op veel relevante onderwerpen in ons vak te ontwikkelen en waar regelmatig nodig: te verbeteren. Naast dat je artikelen etc. mij praktische dingen leren, leer ik vooral een kritische houding van je! Dat laatste is me nog het meest dierbaar: ik vraag me vaker af waarom we doen wat we doen bij bepaalde protocollen en dat is denk ik precies wat we nodig hebben in de geboortezorg!
Anoniem"Een stuk verdieping die ik mis in de reguliere scholingen"
Lees verder
Ben erg blij met mijn lidmaatschap. Ik ben kraamverzorgende, maar werk sinds begin dit jaar nog alleen als partus assistent. Jouw artikelen en masterclasses bieden mij echt een stuk verdieping die ik mis in de reguliere scholingen voor de Kraamzorg. Een kraamverzorgende/partusassistent met meer kennis van de fysiologie is mijns inziens van meerwaarde voor de eerstelijns geboortezorg.
Vorige
Volgende

Reviews van zwangeren

Annelijn
Lees verder
Ik heb het webinar zojuist even afgekeken en ik wil Margot echt enorm bedanken! Wat een waardevolle informatie zeg! Dit is mijn tweede zwangerschap en ik heb me de vorige keer enorm verdiept in de bevalling (en dit keer een beetje haha). Maar dit webinar bevatte toch nog heel veel info die ik niet uit cursussen/boeken/podcasts heb gehaald! Ook de vibe waarmee Margot alles vertelt is heel fijn om naar te luisteren. Ben enorm dankbaar dat ik dit toch nog heb kunnen kijken voorafgaand aan mijn tweede bevalling. Bedankt!
Anoniem
Lees verder
Ik zit met heel veel plezier te kijken, en met een lamme hand van alle aantekeningen die ik maak, die ik wil en kan gebruiken. Onwijs bedankt voor deze verdieping!
Anoniem
Lees verder
Net bevallen van ons derde kindje en ik heb heel veel aan je goed onderbouwde artikelen gehad! Voor derde keer thuis bevallen (ditmaal in bad) zonder medische interventies. Daarnaast voelde ik me ook goed voorbereid, mochten we toch in het ziekenhuis zijn geëindigd.
Anoniem
Lees verder
Een vriendin (verloskundige) tipte mij over je pagina. Je item over dik en zwanger (zelf bmi van 36) heeft me enorm geholpen me in de stof te verdiepen, de positie van de verloskundige te begrijpen en mijn rechten helder te krijgen. Hierdoor sta ik nu veel krachtiger in het gesprek met mijn verloskundige, die zich nu zelf gaat verdiepen in het onderwerp. Zo komen we allemaal verder. Bedankt hiervoor!
Anoniem
Lees verder
Dit webinar heeft me zoooo geholpen tijdens de bevalling. Elke fase heb ik zo bewust beleefd doordat ik die fases op een fysiologische manier kon zien en niet alleen emotioneel. Heb hem twee keer gekeken. Zonder en daarna met man!
Anoniem
Lees verder
Margot, je geeft mij zoveel rust en fijne informatie.
Anoniem
Lees verder
Vraagdevroedvrouw is voor mij echt dé plek om iets echt eigen te maken en alle mogelijke relevante informatie te hebben waardoor ik het veel makkelijker vind om beslissingen te nemen. Echt, hats off Margot, want ik vind het zo’n mooie toevoeging aan deze (tweede) zwangerschap!! Super veel dank en waardering dat je de tijd een moeite neemt om je visie tot leven te brengen 💛🙌🏼
Vorige
Volgende