Het Vraag de Vroedvrouw-team

Vraag de Vroedvrouw begon met alleen Margot, maar al snel kreeg zij hulp van een aantal geweldige vrouwen!

Simone

Simone van Dijk

Ik houd van het buitenleven, maar ik vind de geboortezorg ook fascinerend! Als zeer parttime doula is het dan ook fijn en leerzaam een onderdeel uit te maken van Vraag de Vroedvrouw. Ik houd me bezig met de klantenservice en doe van alles achter de schermen. Tevens het zusje van de grote baas Margot.

Marleen

Marleen Claas

Manager & eindredacteur | marleenvraagdevroedvrouw@gmail.com

Moeder, communicatiespecialist & fan van bevallen!

Hoe stoffig het ook klinkt; ik vind het heel tof om wetenschappelijk onderzoek begrijpelijk te maken voor iedereen! En over bevallen kan ik de hele dag praten; dus dit is mijn droombaan!

Sanne

Sanne Drost-Goossens

Schrijver

Werkzaam als obstetrie verpleegkundige en verpleegkundig onderzoeker. Door het schrijven voor Vraag de Vroedvrouw, een initiatief waar ik 100% achter sta, lever ik graag mijn bijdrage aan het verbeteren van de geboortezorg. Zo zorgen we er samen voor dat keuzes die je als zwangere en/of zorgverlener maakt, je zo goed geïnformeerd mogelijk kunt maken.

Kim Geene

Kim Geene

Schrijver

Het roer ging om in 2020: na 10 jaar project management ben ik nu de geboortezorg aan het verkennen, als doula en nu ook als schrijver voor Vraag de Vroedvrouw. Ik hou van gefundeerd maar ben ook geboeid door het onverklaarbare.
Mijn doel is de postpartumperiode hoger op de agenda te zetten, zowel bij vrouwen als geboortewerkers.
Jiery

Jiery van Roon

Schrijver

Van oorsprong bioloog, nu student verloskunde. Voor beide geldt: zolang het goed gaat, laat je de natuur haar gang gaan. Na drie kinderen en twee opleidingen heeft de natuur van geboorte nog steeds raadsels voor me. Nog zoveel te ontdekken!

Nadine

Nadine Achtereekte

Schrijver

In 2019 ben ik gestart met de opleiding verloskunde. Ik ben ontzettend gepassioneerd dat ik mag leren over dit prachtige vak. De verloskunde staat nooit stil en daarom ben ik voortdurend bezig met het verbreden van mijn kennis en visie, zo ook hier bij Vraag de Vroedvrouw.

Kim Leegwater

Kim Leegwater

Webbouwer

Moeder van 3 kinderen. Ik ben een intuïtieve webbouwer (websites en online leeromgevingen). Ik hou ervan als koppelingen het doen. Ik stop niet eerder tot alles werkt. Ik geniet ervan, dat ik met mijn technische kennis en ervaring het verschil kan maken voor Margot en haar bedrijf.

Christianne2

Christianne Holwerda-Bolt

Online marketing- en communicatiestrateeg

Na twee bevallingen weet ik het zeker: ik gun alle vrouwen regie en rust in het hele proces rondom de zwangerschap. Als online marketing- en communicatiestrateeg streef ik ernaar dat de boodschap van Vraag de Vroedvrouw zo goed en eerlijk mogelijk bij jou binnenkomt.