Het Vraag de Vroedvrouw-team

Vraag de Vroedvrouw® begon met alleen Margot, maar al snel kreeg zij hulp van een aantal geweldige vrouwen!

Simone

Simone van Dijk

Ik houd van het buitenleven, maar ik vind de geboortezorg ook fascinerend! Als zeer parttime doula is het dan ook fijn en leerzaam een onderdeel uit te maken van Vraag de Vroedvrouw®. Ik houd me bezig met de klantenservice en doe van alles achter de schermen. Tevens het zusje van de grote baas Margot.

Marleen

Marleen Claas

Manager & eindredacteur | marleenvraagdevroedvrouw@gmail.com

Moeder, communicatiespecialist & fan van bevallen!

Hoe stoffig het ook klinkt; ik vind het heel tof om wetenschappelijk onderzoek begrijpelijk te maken voor iedereen! En over bevallen kan ik de hele dag praten; dus dit is mijn droombaan!

Profielfoto's rond (1)

Dorene van den Bos

Vbac- & geboorte-enthousiast, van doula tot fotograaf, I love it all!

Ik ben gefascineerd door het proces dat moeders doorlopen tijdens hun zwangerschap en baring, daarnaast ben ik dol op social media en vormgeving. Een ideale combinatie om dit geweldige platform te kunnen ondersteunen.

Fleur Vraag de Vroedvrouw webredacteur

Fleur Leijen

Webredacteur & doula voor tobsporters

Aan webredacteur voor Vraag de Vroedvrouw® zijn, kan ik zowel mijn taal- als geboortezorghart ophalen. Gelukkiger krijg je me niet! Naast zorgen voor lekker leesbare teksten op dit mooie platform, ondersteun ik als doula zwangeren met angst, depressie en (perinatale) dwang. Zit ik niet achter mijn laptop of aan een baarkruk, dan val ik in als assistent bij een Utrechtse verloskundigenpraktijk.

Nadine

Nadine Achtereekte

Schrijver

In 2019 ben ik gestart met de opleiding verloskunde. Ik ben ontzettend gepassioneerd dat ik mag leren over dit prachtige vak. De verloskunde staat nooit stil en daarom ben ik voortdurend bezig met het verbreden van mijn kennis en visie, zo ook hier bij Vraag de Vroedvrouw®.

Sanne

Sanne Drost-Goossens

Schrijver

Werkzaam als obstetrie verpleegkundige en verpleegkundig onderzoeker. Door het schrijven voor Vraag de Vroedvrouw®, een initiatief waar ik 100% achter sta, lever ik graag mijn bijdrage aan het verbeteren van de geboortezorg. Zo zorgen we er samen voor dat keuzes die je als zwangere en/of zorgverlener maakt, je zo goed geïnformeerd mogelijk kunt maken.

Charlotte-min

Charlotte Egger

Schrijver

Met mijn achtergrond als bioloog en specialisatie in wetenschapscommunicatie hoop ik via Vraag de Vroedvrouw® bij te dragen aan een gezonde geboortezorg. Door de wetenschap en kennis van de evolutie te gebruiken, kunnen we zoeken naar hoe de mens rondom de zwangerschap het beste functioneert.

Jiery

Jiery van Roon

Schrijver

Van oorsprong bioloog, nu student verloskunde. Voor beide geldt: zolang het goed gaat, laat je de natuur haar gang gaan. Na drie kinderen en twee opleidingen heeft de natuur van geboorte nog steeds raadsels voor me. Nog zoveel te ontdekken!

Profielfoto's rond (2)

Annemieke Verbeek

Schrijver

Als freelance journalist schrijf ik al 15 jaar over alles rondom zwangerschap, bevallen en opvoeden. Sinds 2016 combineer ik dat met het werk als doula, eerst in mijn eigen praktijk Tamelijk briljant (want dat is het vrouwenlijf), en sinds juni 2022 als klinisch doula in het Amsterdam UMC. Daarom is het schrijven voor VdV zo gaaf - eindelijk kan ik mijn grote professionele liefdes weer combineren.
Kim

Kim Leegwater

Webbouwer

Moeder van 3 kinderen. Ik ben een intuïtieve webbouwer (websites en online leeromgevingen). Ik hou ervan als koppelingen het doen. Ik stop niet eerder tot alles werkt. Ik geniet ervan, dat ik met mijn technische kennis en ervaring het verschil kan maken voor Margot en haar bedrijf.

Christianne

Christianne Holwerda-Bolt

Online marketing- en communicatiestrateeg

Na twee bevallingen weet ik het zeker: ik gun alle vrouwen regie en rust in het hele proces rondom de zwangerschap. Als online marketing- en communicatiestrateeg streef ik ernaar dat de boodschap van Vraag de Vroedvrouw® zo goed en eerlijk mogelijk bij jou binnenkomt.